Camere Live

Stiri

Discount-uri de 25% si oferte exclusive la un click distanta!

Ai aflat? Daca te abonezi la newsletter-ul H&M poti beneficia de reducere de 25% pentru produsul preferat si poti afla despre ofertele exclusive pregatite! In plus, vei fi mereu in tendinte, cu ajutorul stirilor despre ultimele noutati din fashion!

Shopping alert: Reduceri de sezon!

Nu uita! H&M te ajuta sa te rasfeti de Sarbatori, alaturi de cei dragi, cu ajutorul unei oferte speciale! Ai parte de reduceri de 30% sau de 50% pentru o gama variata de produse si accesorii din departamentele Femei, Barbati si Copii!

LegoLand

Vino în magazinul Lego din Afi Palace Ploiești și poți câștiga o excursie la care visează orice fan Lego! Cumpără și câștigă o excursie la LegoLand!

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!