Camere Live

Stiri

Sărbătorile de iarnă încep la Gloria Jean's Coffees Ploiești

Întreaga lună decembrie, cafeneaua Gloria Jean's din Afi Palace Ploieşti, intrarea Iris, te aşteaptă cu decor de sărbătoare şi surprize. Pe lângă băuturile pe bază de cafea, ceai şi ciocolată caldă, dar şi deserturile delicioase, nu uita de promoţia pentru zilele onomastice: 30% discount la comandă, dacă îţi sărbătoreşti onomastica la noi.

Christmas Party on Ice

Sâmbătă, 13 decembrie, în AFI Palace Ploiesti ne distram la Christmas Party on ice! Începand cu ora 15:30, ai parte de concursuri și premii pe loc, muzică și jocuri, zâmbete și cadouri, dar mai ales, vizita lui Moș Crăciun (chiar el)! Te așteptăm cu cei mici în zona patinoarului!

Alege-ți ținuta de party în magazinele Bigotti

Surprinde-ți colegii la petrecerea de sfârșit de an a firmei printr-un look diferit față de cel din timpul anului. Mizează pe stilul autentic italian și pe creativitate în alegerea accesoriilor!

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!