Camere Live

Stiri

1 an de Suvari

În perioada 17-19 octombrie 2014, în magazinul Suvari te așteptăm cu reduceri aniversare! La un an de Suvari, primești o reducere de 20% la toate produsele, mai puțin cele care sunt în ofertă!

Gloria Jean's Coffee

Începând de miercuri, 15 octombrie, în AFI Palace Ploiești vă așteaptă un nou loc în care puteți savura o cafea de calitate dar și alte gustări! Gloria Jean's Coffees oferă oaspeților săi o selecție bogată de cafea boabe, cu arome și clasice, un număr mare de băuturi pe baza de cafea - calde și reci, toate acompaniate de gustări dulci, accesorii specifice cafelei și nu numai. Toate într-o experiență unică!

Smart shopping, by H&M: Săptămâna Studenților se lasă cu reduceri de 20%!

Săptămâna asta, la H&M, STUDENȚII au parte de prima SESIUNE! E una plină de surprize, care începe cu examenul de Shopping! Dacă urmezi cursurile unei forme de învățământ superior, vizitează orice magazin H&M din țară pentru că SESIUNEA ta de shopping va fi răsplătită cu o ofertă specială: 20% reducere la toate produsele din departamentele Femei, Bărbați și Home!

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!