Camere Live

Stiri

Castigatori Concurs Toredo

Vezi castigatorii Concursului Toredo:

Vino la reședința de vară a lui Moș Crăciun

Vă așteptăm sâmbătă, 26 iulie, la Reședința de vară a lui Moș Crăciun, la atelierul de gătit turtă dulce pentru copii. Vino să-l întâlnești pe Moș Crăciun în variana estivală, de la ora 16:00, la etajul 1, la intrarea Dalia.

Noul Peugeot 208 la AFI Palace Ploiești

La final de iulie, concesionarul mărcii Peugeot pentru judeţul Prahova, EURIAL INVEST, se implică activ în evenimentulul organizat de AFI Ploieşti fiind prezent în parcarea centrului comercial cu cele mai noi modele ale mărcii Peugeot. În acest moment, concesionarul EURIAL este probabil reprezentantul de marcă auto cu cele mai multe noutăţi în gama de autovehicule. Cu ocazia expunerii auto, Peugeot prezintă modelul 208, noul 2008 (lansat anul trecut) şi vedeta deplină a gamei Peugeot, Noul 308 – Maşina Anului 2014 în Europa.

Evenimente

Toredo Magic Show

Intre 18 si 27 iulie TOREDO MAGIC SHOW iti aduce spectacole de magie, animale exotice, cai , ponei, lame si multe alte surprize . Vino in parcarea AFI Palace Ploiesti si distractia e garantata!

Meniuri garantate pentru cumpărăturile tale!

În perioada 21-27 iunie 2014 se desfășoară campania „Meniuni garantate pentru cumpărăturile tale”. Dacă faci cumpărături de minim 200 de lei, ești răsplătit cu un meniu la Mc'Donalds.