Cinema City

In curand...

Stiri

Hallowgym

Vineri, 31 octombrie, la moving express vă așteaptă clase speciale de Halloween! La ora 18:00 avem curs de African Dance, iar de la ora 19:00 program de cycling!

Halloween weekend ON ICE

În perioada 31 octombrie-1 noiembrie, în AFI Palace Ploiești te invită la un weekend plin de distracție la Halloween Weekend ON ICE! Te așteptăm cu multe concursuri cu premii, freestyle on ice, trick-or-treat si multe alte surprize!

Trend alert: Acest sezon sta sub semnul elegantei H&M!

Toamna aceasta, alege sa fii in ton cu ultimele tendinte din lumea high-fashion! Daca vrei sa te faci remarcata si sa atragi toate privirile, e timpul sa faci cunostinta cu colectia „Winter Fashion” de la H&M. Acum iti poti compune tinute multilayer cu ajutorul unei game variate de piese vestimentare, cu tesaturi delicate! Vei gasi item-uri cu taieturi sofisticate, realizate din materiale de lux si impletituri statement.

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!