Cinema City

In curand...

Stiri

H&M lansează magazinul online

Ai aflat marea veste? H&M tocmai și-a lansat magazinul online în România! Acum, ai la doar un click distanță, ultimele noutăți din modă și prețuri avantajoase!

Primăvară colorată la H&M: -20% reducere la produsele din departamentul Copii în magazine!

Ai aflat? La H&M a început "Primăvara colorată" pentru cei mici, cu o oferta de neratat! Pe baza cuponului din acest newsletter beneficiezi de 20% reducere la orice achiziție din departamentul Copii, în perioada 26.03 - 12.04.2015. Oferta e valabilă în toate magazinele H&M, exceptând magazinul online! Pentru a te bucura de această ofertă trebuie doar să prezinți la casa de marcat cuponul din acestă știre.

Ora Pământului

Astăzi, 28 martie 2015, salvam energie în AFI Palace Ploiești! Între orele 15:00-20:30 te așteptăm la atelierele de creație organizate de profesorii și elevii Colegiului de Artă Carmen Sylva, iar începând cu ora 20:30 salvam energie în cadrul evenimentului special Ora Pământului!

Evenimente

Răsfață-te după cumpărături cu o masă gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Pizza Bonita.

Răsfață-te după cumpărături cu o masă pe cinste, gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Chopstix.