Cinema City

In curand...

Stiri

Reduceri la SMYK ALL FOR KIDS

’Incepand cu 23.02.2015 magazinul SMYK ALL FOR KIDS va asteapta cu reduceri de pana la 70% la articolele selectate de imbracaminte si incaltaminte,in limita stocului disponibil.

Kenvelo primăvară-vară 2015

Versatilitate şi modernism în colecţia Kenvelo primăvară-vară 2015 Posibilităţile nelimitate de petrecere a zilelor din lunile călduroase ale anului au fost sursa de inspiraţie a colecţiei Kenvelo primăvară-vară 2015, care a combinat stilurile hipster, preppy, boem, tropical, urban stradal, imprimeurile florale şi elemente din deşert şi a creat un melanj perfect de sezon. Colecţia este şi o întoarcere la nonşalanţă, relaxare şi induce acel summer-mood atât de aşteptat de toată lumea.

Valentine's Day la MONDEX

De Valentine's Day în magazinele MONDEX ai 8% reducere la orice produs Mondex sau Tuareg!". Posesorii Cardurilor de Fidelitate Mondex vor beneficia în această zi de o reducere cumulată de 16 % sau 24 % dacă este ziua acestora de naștere.

Evenimente

Răsfață-te după cumpărături cu o masă pe cinste, gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Chopstix.

Ploiești International Film Festival

În perioada 19-22 februarie, AFI Palace Ploiești va fi gazda Festivalului Internațional de Film Ploiești (ediția a IV-a). Programul PIFF 2015 va cuprinde 4 categorii speciale: Lovestory Special, Dark Comedy, Experimental, dar și Children's Morning Fun.