Food & Drink

Bobo Bun

Cafe & Cofetarie, Etaj

In curand...

Detalii

Brioche Doree

Cafe & Cofetarie, Parter

Produsele Brioche Dorée respecta traditia franceza a calitatii incontestabile si a gustului fin. Gama de produse este imbogatita in mod constant in functie de preferintele voastre si de sezon. Indiferent daca este vorba de o mancare calda savurata la pranz sau de o tarta degustata dupa-amiaza, produsele Brioche Doree va ofera experienta unui produs delicios si sofisticat . Brioche Dorée imbina conceptul de restaurant cu servire rapida, cu calitatea incontestabila a produselor de traditie franceza.

Detalii

Clatita Uriasa

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

Doelpan

Cafe & Cofetarie, Parter

In curand...

Detalii

Al Wady

Restaurant, Etaj

Restaurantul AL Wady propune un meniu usor si sanatos, bazandu-se pe traditia veche libaneza.

Detalii

Filicori Zecchini

Cafe & Cofetarie, Parter

Filicori Zecchini este reprezentată pe piața autohtonă de Grupul de firme Horeca Expert. Un proiect ambițios care a început în urmă cu 4 ani, s-a bucurat de un real succes și a cunoscut o extindere spectaculoasă într-un timp relativ scurt. Produsele de cea mai bună calitate și atent selecționate, spațiul elegant și rafinat reprezintă combinația perfectă de savoare și stil, respectând astfel tradiția italiană recunoscută la nivel mondial. Acestea sunt elementele pe care le vei regăsi în toate cafenelele inaugurate de Horeca Expert.

Detalii

Potatoes & Grills

Restaurant, Etaj

Potatoes & Grills aduce in Romania o istorie de peste 5000 de ani in arta culiara, oferind o varitate larga de preprate iraniene pregatite in cel mai original mod. Aici parfumul bucatariei iraniene intalneste traditia romaneasca combinand cele doua culturi pentru o experienta culinara desavarsita, toate preparatele purtand semnatura lui Mehrzad.

Detalii

KFC

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

Madame Lucie

Cafe & Cofetarie, Parter

Ceci n'est pas un gateau! Cand vorbim de macarons, nu vorbim de un desert, ci de o incununare a rafinamentului francez in materie de produse de cofetarie. Pudra de migdale, esenta de violeta, fisticul, ciocolata sunt doar cateva dintre ingredientele importate din Franta in laboratorul Madame Lucie. Tot de acolo provine si arta transformarii acestui desert intr-o bijuterie a gustului.

Detalii

Mado

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

McDonalds

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

Pizza Bonita

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

Pizza Dominium

Restaurant, Etaj

Dominium este o compania care s-a dezvoltat rapid din 1993 în Polonia. De la Început succesul nostru s-a datorat experienţei în domeniu şi atenţiei noastre asupra calităţii produselor şi serviciilor noastre. Bucătăria este cu specific italienesc, oferindu-vă peste 30 tipuri de pizza cu 3 feluri de blat, paste, salate, sandvişuri, supe şi feluri principale. Nu rataţi smoothies-urile 100% naturale pe bază de fresh de portocale şi fructe de pădure.

Detalii

Sanoberry

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

Spartan

Fast Food, Etaj

In curand...

Detalii

Ted's

Cafe & Cofetarie, Etaj

In curand...

Detalii

Stiri

Donează rechizite

Dacă vii în AFI Palace Ploiesti să-ți faci cumpărăturile de școală, nu uita că poți să faci și o faptă bună. Vino la Intrarea Iris a centrului comercial , donează rechizite și poți să câștigi la tombolă, unul din cele 5 ghiozdane echipate pentru școală.

AFI 3x3 Battleground

Vino pe 13 și 14 septembrie, în parcarea AFI Palace Ploiești să întâlnești echipa CSU Asesoft, campioana României la baschet! Vei avea ocazia să urmărești o competiție 3x3 susținută de adevărații fani ai baschetului.

Noua colecție Bigotti

Noua colecție BigottiRomania te așteaptă în magazine. Vino sa descoperi stilul Italian.

Evenimente

Super evenimentele AFI Palace Ploiești

Primul weekend de toamnă este unul incendiar În AFI Palace Ploiești! Vineri, începând cu ora 13:00, Flack Fire Services te așteaptă la prima ediție a concursului "Pompierul de fier" (în zona Iris), organizat în parteneriat cu AFI Palace Ploiești și ARTSANI, cu ocazia Zilei Pompierului. Sâmbata, începand cu ora 12:00, are loc CUPA AFI la Street Dance. Trupele participante au șansa să câștige vouchere în valoare de 300, 500 și 1000 lei, dar și multe alte surprize!

Summer Dance

În AFI Palace Ploiești sărbătorim ultimul weekend de vară așa cum se cuvinte. Te așteptăm mâine la patinoar pentru "Summer Dance", începând cu ora 17:00! Le vom vedea pe majoretele de la ASESOFT, vom dansa alături de trupa de street dance "Insane Crew" și copiii de la Comunitatea Elena și vom cânta împreună cu cei de la Club Artist! Dacă vrei să și patinezi, poți petrece întreaga zi pe patinoar cu doar 5 lei (închirierea patinelor costă 6 lei)