Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

Mega lichidarea de stoc continuă

După o perioadă de 3 zile de MEGA reduceri, campania continuă și în weekend! Printre brandurile ce participă la această campanie se află: Samsonite, TIMEOUT, LeeCooper, Sinsay, KENVELO, Reserved, Cropp Town, OPTIPLAZA, Carturesti, Parfois, Suvari, Motivi, ALDO, Salamander, Il Passo, B&B, Be in Time, CORA, TOP Shop, Braiconf, ALL SHOES si altele. Vă așteptăm în AFI Palace Ploiești.

Caritate prin creativitate - atelier

Vineri, intre ore 14:00- 18:00, va asteptam in AFI Palace Ploiesti pentru inca o serie de ateliere. Septamana aceasta ne distram impreuna si invatam sa impletim bratari din piele!

Începe anul în forță, cu H&M!

Energia și stilul se îmbină cu succes la H&M! Colecția H&M Sport te ajută să începi anul în forță și să-ți pui în valoare nota personală! Fie că preferi jogging-ul, yoga, aerobicul sau plimbările în aer liber, noua colecție îți va oferi o varietate de item-uri vestimentare realizate din materiale speciale, cu tăieturi elegante, dintre care poți alege!

Evenimente

AFI Palace Ploiești începe campania de reduceri masive

AFI Palace Ploiești anunță începerea campaniei de reduceri „Mega Lichidare de stoc” și își așteaptă clienții cu cele mai atractive oferte din prima luna a anului. Campania se va desfășura între 20 – 22 ianuarie, perioadă în care vizitatorii centrului comercial se pot bucura de reduceri de peste 70%. „Mega lichidare de stoc” este una dintre campaniie care se dorește a deveni o tradiție AFI Palace Ploiești, oferind numeroase opțiuni și avantaje în materie de shopping și având un număr considerabil de magazine partenere implicate.