Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

Ziua Nationala a Greciei

Pe 20 martie, incepand cu ora 19:00, te asteptam in AFI Palace Ploiesti la un eveniment special. Comunitatea Elena Prahova a pregatit un spectacol inedit cu ocazia Zilei Nationale a Greciei.

Proiecție specială Aferim!

Miercuri, începând cu ora 19:30, te așteptăm la un eveniment special Aferim! La eveniment vor participa și producatorul Ada Solomon și Ilinca Belciu (Hi Film). Vino să vezi pelicula românească premiată cu Ursul de Argint la Berlin!

Lista câștigătorilor concursului Baba Dochia

Premiile se pot ridica până la data de 20.03.2015, între orele 10.00 – 19.00 Câștigătorii trebuie să se prezinte la recepție cu actul de identitate și bonul fiscal cu care s-au înregistrat în concurs.

Evenimente

Răsfață-te după cumpărături cu o masă gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Pizza Bonita.

Răsfață-te după cumpărături cu o masă pe cinste, gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Chopstix.