Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

Hallowgym

Vineri, 31 octombrie, la moving express vă așteaptă clase speciale de Halloween! La ora 18:00 avem curs de African Dance, iar de la ora 19:00 program de cycling!

Halloween weekend ON ICE

În perioada 31 octombrie-1 noiembrie, în AFI Palace Ploiești te invită la un weekend plin de distracție la Halloween Weekend ON ICE! Te așteptăm cu multe concursuri cu premii, freestyle on ice, trick-or-treat si multe alte surprize!

Trend alert: Acest sezon sta sub semnul elegantei H&M!

Toamna aceasta, alege sa fii in ton cu ultimele tendinte din lumea high-fashion! Daca vrei sa te faci remarcata si sa atragi toate privirile, e timpul sa faci cunostinta cu colectia „Winter Fashion” de la H&M. Acum iti poti compune tinute multilayer cu ajutorul unei game variate de piese vestimentare, cu tesaturi delicate! Vei gasi item-uri cu taieturi sofisticate, realizate din materiale de lux si impletituri statement.

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!