Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

8 martie-Lansare de carte

Sărbătoarea doamnelor la Afi Palace Ploiești

Reduceri la SMYK ALL FOR KIDS

’Incepand cu 23.02.2015 magazinul SMYK ALL FOR KIDS va asteapta cu reduceri de pana la 70% la articolele selectate de imbracaminte si incaltaminte,in limita stocului disponibil.

Kenvelo primăvară-vară 2015

Versatilitate şi modernism în colecţia Kenvelo primăvară-vară 2015 Posibilităţile nelimitate de petrecere a zilelor din lunile călduroase ale anului au fost sursa de inspiraţie a colecţiei Kenvelo primăvară-vară 2015, care a combinat stilurile hipster, preppy, boem, tropical, urban stradal, imprimeurile florale şi elemente din deşert şi a creat un melanj perfect de sezon. Colecţia este şi o întoarcere la nonşalanţă, relaxare şi induce acel summer-mood atât de aşteptat de toată lumea.

Evenimente

Răsfață-te după cumpărături cu o masă pe cinste, gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Chopstix.

Ploiești International Film Festival

În perioada 19-22 februarie, AFI Palace Ploiești va fi gazda Festivalului Internațional de Film Ploiești (ediția a IV-a). Programul PIFF 2015 va cuprinde 4 categorii speciale: Lovestory Special, Dark Comedy, Experimental, dar și Children's Morning Fun.