Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

1 an de Suvari

În perioada 17-19 octombrie 2014, în magazinul Suvari te așteptăm cu reduceri aniversare! La un an de Suvari, primești o reducere de 20% la toate produsele, mai puțin cele care sunt în ofertă!

Gloria Jean's Coffee

Începând de miercuri, 15 octombrie, în AFI Palace Ploiești vă așteaptă un nou loc în care puteți savura o cafea de calitate dar și alte gustări! Gloria Jean's Coffees oferă oaspeților săi o selecție bogată de cafea boabe, cu arome și clasice, un număr mare de băuturi pe baza de cafea - calde și reci, toate acompaniate de gustări dulci, accesorii specifice cafelei și nu numai. Toate într-o experiență unică!

Smart shopping, by H&M: Săptămâna Studenților se lasă cu reduceri de 20%!

Săptămâna asta, la H&M, STUDENȚII au parte de prima SESIUNE! E una plină de surprize, care începe cu examenul de Shopping! Dacă urmezi cursurile unei forme de învățământ superior, vizitează orice magazin H&M din țară pentru că SESIUNEA ta de shopping va fi răsplătită cu o ofertă specială: 20% reducere la toate produsele din departamentele Femei, Bărbați și Home!

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!