Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

Style it up - ghid de ceasuri și bijuterii

Într-un sezon de o varietate uluitoare, te invităm să tranformi fiecare zi a verii într-o încântătoare vacanță! Răsfoiește ghidul tău personal de ceasuri și bijuterii: “Style it up!” și pășește în universul fascinant al accesoriilor de nelipsit în această vară.

Preselecția majoretelor Asesoft

Asesoft, AFI Palace Ploiesti si Moving Express Ploiesti te asteapta la super-preselectia pentru trupa de majorete a campioanei Romaniei! Vino pe 2 septembrie, intre 14:00-18:00 la Moving Express din AFI Palace Ploiesti!

AFI Palace Ploiești îți răsplătește cumpărăturile

În perioada 16 - 22 august, în AFI Palace Ploiești, se desfășoară campania „Meniuri garantante pentru cumpărăturile tale”, campanie ce constă în recompensarea clienților ce fac cumpărături în valoare de minim 200 de lei în magazinele din cadrul centrului comercial AFI Palace Ploiești.

Evenimente

Toredo Magic Show

Intre 18 si 27 iulie TOREDO MAGIC SHOW iti aduce spectacole de magie, animale exotice, cai , ponei, lame si multe alte surprize . Vino in parcarea AFI Palace Ploiesti si distractia e garantata!

Meniuri garantate pentru cumpărăturile tale!

În perioada 21-27 iunie 2014 se desfășoară campania „Meniuni garantate pentru cumpărăturile tale”. Dacă faci cumpărături de minim 200 de lei, ești răsplătit cu un meniu la Mc'Donalds.