Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

H&M aduce magia costumelor pentru cei mici!

Ajută-ți copilul să fie vedeta serii de Halloween și să îți pună în lumină talentul și personalitatea cu ajutorul unor costume pe masură! Colecția „Dress Up” de la H&M îți vine în ajutor cu o varietate de ținute special create pentru această ocazie.

Bal Mascat ON ICE

Pe 25 octombrie, începând cu ora 20:00, AFI Palace Ploiești și YouthBank Ploiești te așteaptă la cel mai mare bal mascat pe gheață! Vino cu cât mai multi colegi din liceu și aveți șansa să câștigați premiul cel mare! Ți-am pregătit muzică, concursuri și multe alte surprize ON ICE!

Super reduceri în magazinul SMYK

Începând cu data de 22 octombrie, Magazinul Smyk all for kids vă așteaptă cu reduceri de până la 50 % la produsele selectate de îmbrăcăminte și încălțăminte, în limita stocului disponibil.

Evenimente

Răsfață-te dupa cumpărături cu o masă pe cinste!

În perioada 18-24 octombrie 2014, AFI Palace Ploiești te așteaptă să te răsfeți după cumpărături cu o masă pe cinste! Cumpărăturile în valoare de minim 200 de lei (cumulate prin maximum 2 bonuri fiscale sau singulare într-o zi) îți aduc o masă gratuită la restaurantul Al Wady din incinta centrului comercial.

Reduceri până la miezul nopții

Vineri, iubitorii de shopping sunt așteptați la o cursă de reduceri, care va începe la 10:00 și va dura până la miezul nopții!