Moving Express

In AFI Palace s-a deschis cea mai mare sala de fitness din Ploiesti. Moving Express dedica 2300 mp sportului si sanatatii. In cadrul salii te poti bucura de facilitati precum:  zona cardio, fitness si forta, sali de aerobic incapatoare, teren de baschet, pista de alergare, zona boxing, TRX, un program complex de antrenamente la un confort premium.

Moving Express promoveaza un stil de viata activ si sanatos, prin miscare in ritmul dorit si la un pret redus.

Accesul la sala se face intr-o maniera simplificata pentru un plus de flexibilitate, functionalitate si accesibilitate.

Moving Express este dedicat tuturor celor care isi doresc sa faca sport „Moving For All!’’.

Indiferent de varsta, motivare, program, abilitati si obiective sportive, oricine se poate numara printre clientii Moving.

Preturi Abonamente

Abonament 1 luna - 129 lei
Abonament pentru 3 luni - 109 lei/luna
+ 3 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 6 luni - 99 lei/luna
+ 6 sedinte de antrenament personal gratuite
Abonament pentru 12 luni - 89 lei/luna
+ 12 sedinte de antrenament personal gratuite

Pret antrenament personal 12 sedinte - 300 lei

Stiri

Noul Peugeot 208 la AFI Palace Ploiești

La final de iulie, concesionarul mărcii Peugeot pentru judeţul Prahova, EURIAL INVEST, se implică activ în evenimentulul organizat de AFI Ploieşti fiind prezent în parcarea centrului comercial cu cele mai noi modele ale mărcii Peugeot. În acest moment, concesionarul EURIAL este probabil reprezentantul de marcă auto cu cele mai multe noutăţi în gama de autovehicule. Cu ocazia expunerii auto, Peugeot prezintă modelul 208, noul 2008 (lansat anul trecut) şi vedeta deplină a gamei Peugeot, Noul 308 – Maşina Anului 2014 în Europa.

AFI Palace Ploiești aduce Crăciunul în mijlocul verii

AFI Palace Ploiești lansează campania „Christmas in July” și aduce în mijlocul verii sărbătoarea bucuriei și a cadourilor.

Concurs MOHITO!

În sfârșit a sosit momentul mult așteptat! Pe 30.07.2014 vom sărbători deschiderea oficială a primului magazin MOHITO în România! Dăm startul petrecerii la ora 18:00, prin ceremonia de tăiere a panglicii roșii. Te așteptăm să fii alături de noi!

Evenimente

Toredo Magic Show

Intre 18 si 27 iulie TOREDO MAGIC SHOW iti aduce spectacole de magie, animale exotice, cai , ponei, lame si multe alte surprize . Vino in parcarea AFI Palace Ploiesti si distractia e garantata!

Meniuri garantate pentru cumpărăturile tale!

În perioada 21-27 iunie 2014 se desfășoară campania „Meniuni garantate pentru cumpărăturile tale”. Dacă faci cumpărături de minim 200 de lei, ești răsplătit cu un meniu la Mc'Donalds.