Reserved

In curand...

Stiri

8 martie-Lansare de carte

Sărbătoarea doamnelor la Afi Palace Ploiești

Reduceri la SMYK ALL FOR KIDS

’Incepand cu 23.02.2015 magazinul SMYK ALL FOR KIDS va asteapta cu reduceri de pana la 70% la articolele selectate de imbracaminte si incaltaminte,in limita stocului disponibil.

Kenvelo primăvară-vară 2015

Versatilitate şi modernism în colecţia Kenvelo primăvară-vară 2015 Posibilităţile nelimitate de petrecere a zilelor din lunile călduroase ale anului au fost sursa de inspiraţie a colecţiei Kenvelo primăvară-vară 2015, care a combinat stilurile hipster, preppy, boem, tropical, urban stradal, imprimeurile florale şi elemente din deşert şi a creat un melanj perfect de sezon. Colecţia este şi o întoarcere la nonşalanţă, relaxare şi induce acel summer-mood atât de aşteptat de toată lumea.

Evenimente

Răsfață-te după cumpărături cu o masă pe cinste, gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Chopstix.

Ploiești International Film Festival

În perioada 19-22 februarie, AFI Palace Ploiești va fi gazda Festivalului Internațional de Film Ploiești (ediția a IV-a). Programul PIFF 2015 va cuprinde 4 categorii speciale: Lovestory Special, Dark Comedy, Experimental, dar și Children's Morning Fun.