Reserved

In curand...

Stiri

Decorează fiecare zi cu momente împreună

Petrece timp alături de copilul tău la Atelierele Creative pentru copii și părinți organizate la cora Ploiești.

Circul Gartner

Între 18 și 28 septembrie CIRCUL GARTNER îți aduce dresura de elefanți, leu de mare, reptile, spectacole de acrobatie, comedie și multe alte surprize . Vino în parcarea AFI Palace Ploiești și distracția e garantată.

Run For Future

S-au deschis înscrierile pentru competiția sportivă cu scop caritabil Run For Future! Competiția organizată de Asociația Un Strop de Fericire va avea loc sâmbătă, ora 10:00, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești! Află mai multe detalii mai jos! http://djstprahova.ro/

Evenimente

Super evenimentele AFI Palace Ploiești

Primul weekend de toamnă este unul incendiar În AFI Palace Ploiești! Vineri, începând cu ora 13:00, Flack Fire Services te așteaptă la prima ediție a concursului "Pompierul de fier" (în zona Iris), organizat în parteneriat cu AFI Palace Ploiești și ARTSANI, cu ocazia Zilei Pompierului. Sâmbata, începand cu ora 12:00, are loc CUPA AFI la Street Dance. Trupele participante au șansa să câștige vouchere în valoare de 300, 500 și 1000 lei, dar și multe alte surprize!

Summer Dance

În AFI Palace Ploiești sărbătorim ultimul weekend de vară așa cum se cuvinte. Te așteptăm mâine la patinoar pentru "Summer Dance", începând cu ora 17:00! Le vom vedea pe majoretele de la ASESOFT, vom dansa alături de trupa de street dance "Insane Crew" și copiii de la Comunitatea Elena și vom cânta împreună cu cei de la Club Artist! Dacă vrei să și patinezi, poți petrece întreaga zi pe patinoar cu doar 5 lei (închirierea patinelor costă 6 lei)