Reserved

In curand...

Stiri

Ora Pământului

Astăzi, 28 martie 2015, salvam energie în AFI Palace Ploiești! Între orele 15:00-20:30 te așteptăm la atelierele de creație organizate de profesorii și elevii Colegiului de Artă Carmen Sylva, iar începând cu ora 20:30 salvam energie în cadrul evenimentului special Ora Pământului!

Ziua Nationala a Greciei

Pe 20 martie, incepand cu ora 19:00, te asteptam in AFI Palace Ploiesti la un eveniment special. Comunitatea Elena Prahova a pregatit un spectacol inedit cu ocazia Zilei Nationale a Greciei.

Proiecție specială Aferim!

Miercuri, începând cu ora 19:30, te așteptăm la un eveniment special Aferim! La eveniment vor participa și producatorul Ada Solomon și Ilinca Belciu (Hi Film). Vino să vezi pelicula românească premiată cu Ursul de Argint la Berlin!

Evenimente

Răsfață-te după cumpărături cu o masă gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Pizza Bonita.

Răsfață-te după cumpărături cu o masă pe cinste, gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Chopstix.