Reserved

In curand...

Stiri

Blue is Back - denim la superlativ în colecţia de vară Lee Cooper 2015

Iubitorii emblematicului denim britanic vor avea parte din plin de acest material versatil în noua colecţie de vară Lee Cooper 2015, în care se găsesc haine extrem de moderne şi care au păstrat accente retro din tendinţele exuberante ai celor mai buni ani din istoria recentă a modei. Declinat extrem de ingenios cu ajutorul combinării de alte fibre textile în piesele destinate femeilor, cât şi în cele pentru bărbaţi, denimul este mai proaspăt ca niciodată şi demonstrează că se potriveşte perfect cu sezonul estival, dar şi cu trecerea prin timp, care-i conferă statutul de material mereu în trend.

Eveniment NINJAGO!

Pe 9 si 10 mai, intre orele 12:00 - 20:00, LEGO ii provoaca pe cei mici sa afle cele 6 reguli de aur pentru un ninja! Vino impreuna cu cei mici in AFI Palace Ploiesti (langa Cinema City) la un nou eveniment NINJAGO!

Targul de flori

In perioada 1-10 mai, te asteptam la Targul de Flori organizat cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie Prahova. In parcarea mall-ului, expozantii te vor surprinde cu numeroase aranjamente florale si plante decorative pentru amenajarea gradinilor si spatiilor interioare.

Evenimente

La AFI Palace Ploiesti, MAI este luna lui MAI MULTI PANTOFI!

Faci cumparaturi de minimum 200 de lei, in perioada 11-17 Mai si primesti un voucher cadou, reducere pentru perechea de pantofi visata!

Răsfață-te după cumpărături cu o masă gratuită!

Pentru minimum 200 lei cheltuiți în oricare din magazinele din incinta AFI Palace Ploiești (inclusiv hypermarket-ul cora) primești un meniu gratuit oferit de restaurantul Mado.